Pershkrimi i punes

  • Tregu Group zhvillon aktivitetet tregtare dhe sherbyese në 5 Qendra .. Posedon hapsira me ambient të mbyllur me kushte bashkëkohore. "TREGU GROUP" është njëra ndër Kompanitë më të suksesshme për punësim në qytetin  e Prishtinës andaj i motivojmë kandidatët që të na bashkohen në rrugëtimin tanë.
  • Tregu Group funksionon si tërësi me një asortiment të pakrahasueshëm dhe funksionon në dhjetë njësi shërbimi: 1. Tregu me peme dhe perime 2. HiperMarket 3. Produktet e bylmetit 4. Produktet e mishit 5. Paisje Shtëpiake 6. Textil 7. Prodhime ëmbëlsirash 8. Prodhime ushqimesh tradicionale 9. Fast Food 10. Restaurant and Bar Caffe
  • Tregu Group shpall konkurs pune për pozita plotesuese ne te gjitha pikat për:
  • Sektorist/e

Detyrat


-Përvojë pune të shitjes me pakicë
-Përgjegjëse për sektorin e caktuar
-Aftësi të mira komunikimi me klient
-Ambicie dhe motivim


Tjera


  • Kandidatët që dëshirojnë të aplikojnë duhet  të aplikojnë përmes Web: http://www.tregugroup.com/ apo e_mailit: info@tregugroup.com
  • *Kontaktohen për intervistë vetëm më të vlerësuarit.Raporto

Report icon 0178065b5e305511a09c5097349c95290c3389a781530832904743d32b19e424

Shkruani në detaje shqetësimin tuaj.


Keni ndonjë problem rreth kësaj shpallje?