Kualifikimet per Serviser te Teknikes se Bardhe:
Kandidadi kerkohet qe a kete te perfunduar fakultetin Teknik . te kete njohuri shume te mira rregullimit te paisjeve shtepiake (mundesisht te deshmohet gjate intervistes tek ne ),

Aplikacionet dhe CV mund te dergoni ne kes_service@yahoo.com ose facebook.com/KosovaElektroteknikServis

Ose te kontaktoni ne Numrat e Tel: 044123695 / 049123695

Raporto

Report icon 0178065b5e305511a09c5097349c95290c3389a781530832904743d32b19e424

Shkruani në detaje shqetësimin tuaj.


Keni ndonjë problem rreth kësaj shpallje?