Përshkrimi i detyrave të punës dhe përgjegjësive:

 • Kontrollon dhe jep përgjegjësi për sigurimin fizik dhe monitorimin e alarmeve, kamerave dhe rojeve fizike
 • Mirëmban nivelin e sigurisë në baza të rregullta për të siguruar mbarëvajtje të punës
 • Menaxhon operacionet ditore të sigurisë
 • Sigurohon që objekti të jetë i pajisur me shërbime sigurie të cilësisë së lartë për të mbrojtur njerëzit dhe pronën
 • Raporton shqetësimet rreth sigurisë, shkeljet e sigurisë dhe rrethanat e pazakonta, si me gojë ashtu edhe me shkrim
 • Ndërton, përmirëson dhe mbani marrëdhënie efektive punonjësit, qiramarrësit dhe mysafirë e GALERIA Shopping Mall;
 • Qëndron ose ecë vazhdimisht në hapsira të ndryshme të Qendrës;
 • Ngjit shkallët, liftin, herë pas here gjatë ditës
 • Qëndron vazhdimisht vigjilent për të vëzhguar, lexuar, bashkëvepruar me publikun dhe bashkëpunëtorët, shikon monitoruesit e sigurisë; përfshin koordinimin dorë/sy;
 • Puna në ambiente të ndryshme duke përfshirë kushte të pafavorshme në natyrë të tilla si të ftohtit, shiut ose ngrohjes;
 • Vigjilencë konstante mendore dhe vëmendje ndaj detajeve të kërkuara gjatë përcaktimit të prioriteteve dhe përcjelljes së detyrës;

Kërkesat për këtë pozitë:

 • Minimum 3 vjet përvojë e mëparshme në këtë pozitë
 • Universitet apo përgaditje profesionale
 • Përparësi janë çertifikimet ndërkombtare në siguri
 • Aftësi shumë të mira organizative
 • Njohuri të gjuhës angleze (gjuha turke apo gjuhe tjetër e huaj është përparësi).

Dërgo CV-në në hr@galeria-ks.com dhe shkruaj pozitën për të cilin aplikoni në titull/subject të emailit

Raporto

Report icon 0178065b5e305511a09c5097349c95290c3389a781530832904743d32b19e424

Shkruani në detaje shqetësimin tuaj.


Keni ndonjë problem rreth kësaj shpallje?