Detyrat e juaja 

  • Mikpritja e klientit
  • Këshillimi dhe ofertimi i klientit
  • Shitja aktive e produkteve tona
  • Pregaditja e porosive
  • Faturimi dhe inkasimi

Profili juaj

  • Ju jeni komunikues dhe puna me klientin ju pëlqen
  • Edukim/Përvojë në fushën e teknikes ose ekonomisë
  • Aftësi të mira kompjuterike
  • Edhe nëse nuk keni njohuri në këtë lëmi, ne ju ofrojmë trajnimin e duhur

SI TE APLIKONI?

Na dërgoni CV-n për mes e-mail: karriera@autopjesepartner.com. Ne SUBJECT shkruani pozitë për të cilën aplikoni. P.Sh: Aplikim për Agjent i shitjes

Në raste se nuk keni CV, një formë standarde mund ta gjeni në këtë link: CV Standarde

Raporto

Report icon 0178065b5e305511a09c5097349c95290c3389a781530832904743d32b19e424

Shkruani në detaje shqetësimin tuaj.


Keni ndonjë problem rreth kësaj shpallje?