Arteg ka hapur dyqanin më të ri në Prishtinë dhe kërkon të punësojë SHITESE në dyqan.

Kriteret e pranimit për intervistë pune janë:
Arteg ka hapur dyqanin më të ri në Prishtinë dhe kërkon të punësojë SHITESE në dyqan.

Kriteret e pranimit për intervistë pune janë:
-CV me fotografi i aplikantes,
-Mosha 20 deri 30 vjeç,
-Të ketë përfunduar studimet e çdo niveli,
-Pa obligime për rotacionin e punës me turne.
 
Ju mund të dërgoni CV-ne tuaj me fotografi në adresën info@arteg.al

Adresa: Musine Kokollari, Nr.27, Prishtine.

Raporto

Report icon 0178065b5e305511a09c5097349c95290c3389a781530832904743d32b19e424

Shkruani në detaje shqetësimin tuaj.


Keni ndonjë problem rreth kësaj shpallje?