HR Partners” kompani e specializuar për shërbime të rekrutimit për Burimet Njerëzore, është duke kërkuar për një klient me reputacion ne vend, per rekrutimin e stafit për pozitën:

Shofer kategoria C (2 Pozita)

Vendi i punes: Prishtine

Kushtet:

  • Të jeni person i motivuar dhe i përkushtuar,
  • Pervoje pune,
  • Mosha 25 - 45 vjeç,
  • Te posedoje leje te vozitjes kategoria C.
  • Kandidatet duhet te jene nga Prishtina me rrethine.

Detyrat:

  • Shperndarja e produkteve te kompanise,
  • Raportimi tek menaxheri.

Ofrojmë:

  • Kushte të mira të punes,
  • Paga 350 Neto.
  • Kontratë vjetore.

Orari i punes: Orari i punes 08:00-16:00.

Nëse po kërkoni një sfidë të re ose dëshironi të fitoni përvojë të re, ju lutemi na kontaktoni.

Ju mendoni se jeni i duhuri?

HR Partners është kontraktuar për rekrutimin dhe ju ftojmë të aplikoni duke dërguar CV-në tuaj permes sistemit AplikoNumrin e telefonit: 049 43 43 66.

Afati i fundit për aplikim: 30.04.2019.

HR Partners është kompani e specializuar e shërbimeve të rekrutimit për Burimet Njerëzore. Misioni ynë është të menaxhojë talentin për rritje të qëndrueshme, me qëllim të ndërtimit të marrëdhënieve të afërta me vlera të qëndrueshme. Ne synojmë të sigurojmë, mbajmë dhe radhisim talentin kundrejt qëllimeve strategjike të klientëve tanë, derisa mbështesim kandidatët individualë për të aktualizuar potencialin e tyre, për të menaxhuar aspiratat e tyre dhe arritur aspiratat e tyre të karrierës. Mbajtja dhe përkushtimi i klientëve është fokus i praktikës sonë.

Raporto

Report icon 0178065b5e305511a09c5097349c95290c3389a781530832904743d32b19e424

Shkruani në detaje shqetësimin tuaj.


Keni ndonjë problem rreth kësaj shpallje?