Kushtet dhe detyrat: 

  • Kerkohet pervoje e punes;

  • Te jete i perkushtuar dhe te kete pergjegjesi ndaj punes;

  • Punohet ne dy turne: 07:00 – 15:00 dhe 15:00 – 23:00.

  • Punohet 6 dite te javes.

  • Oret jashta orarit te rregullt paguhen shtese.

Nëse po kërkoni një sfidë të re ose dëshironi të fitoni përvojë të re, ju lutemi na kontaktoni ne numer te telefonit: 049 43 43 66.

Raporto

Report icon 0178065b5e305511a09c5097349c95290c3389a781530832904743d32b19e424

Shkruani në detaje shqetësimin tuaj.


Keni ndonjë problem rreth kësaj shpallje?