Kualifikimet:

  • Të ketë të përfunduar shkollën e mesme;

  • Mos te kenë qenë i dënuar apo ndjekur penalisht;

  • Aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit, raportimit dhe qasjes në punë;

  • Aftësi për të punuar në situata stresuese dhe me orar fleksibil

  • Aftësi për të punuar i pavarur si dhe në punë ekipore.

  • Të jetë në gjendje të mirë fizike dhe shëndetësore.

Kandidatët e interesuar mund të dergojnë CV-në me fotografi në e-mail adresën: info@grandstore-ks.net duke shkruar në subjekt: EMRIN, MBIEMRI- SIGURIM FIZIK.

Vetëm aplikuesit të cilët i plotësojnë kushtet,do të ftohen në intervistë.

Raporto

Report icon 0178065b5e305511a09c5097349c95290c3389a781530832904743d32b19e424

Shkruani në detaje shqetësimin tuaj.


Keni ndonjë problem rreth kësaj shpallje?