Kualifikimet per Serviser te Teknikes se Bardhe:

  • Kandidadi kerkohet qe te kete njohuri shume te mira rregullimit te paisjeve shtepiake (mundesisht te deshmohet gjate intervistes tek ne),

Kushtet e punës:

  • Orari i punës do jetë prej 09:00 deri 18:00 duke perfshi edhe 60 minuta pauze.
  • Vendi i punes do jene ne zyret qendrore te kompanise


Aplikacionet dhe CV mund te dergoni ne:
facebook.com/KosovaElektroteknikServis
kes_service@yahoo.com

Ose te kontaktoni ne Numrat e Tel: 044123695 / 049123695

Raporto

Report icon 0178065b5e305511a09c5097349c95290c3389a781530832904743d32b19e424

Shkruani në detaje shqetësimin tuaj.


Keni ndonjë problem rreth kësaj shpallje?