Mediakos është një ndër kompanitë më inovative në Kosovë, vazhdimisht në rritje. Suksesin e kemi arritur me anë të profesionalizmit, kreativitetit dhe punës ekipore.  Mediakos, si rrjet kabllor bashkëkohorë, është vazhdimisht duke kërkuar persona punëtorë dhe të talentuar për të kontribuar në ofrimin e shërbimeve më të avancuara dhe më kualitative për tregun tonë.

Andaj shpall: KONKURS PUNE në Poziten:

Teknikë të rrjetit kabllorë (1 POZIT), i cili do te mirret me shpërndarje të rrjetit, mirëmbajtje dhe kyqje të klientëve të rinjë.

Përparësi do të kenë kandidatët të cilët kanë provojë pune së paku një vjeqare.

Aplikimi bëhet ONLINE në E-mail : mediakosc@gmail.com

Ose dërgoni CV në Zyren e MEDIAKOS COMMUNICATION

Adresa : Pejë – Rr. Eliot Engel (Pranë Urës së Gurit)

Nr.tel 049694302

Raporto

Report icon 0178065b5e305511a09c5097349c95290c3389a781530832904743d32b19e424

Shkruani në detaje shqetësimin tuaj.


Keni ndonjë problem rreth kësaj shpallje?