Përshkrimi i punës :

Teknike i paisjeve shtepiake dhe ftofje (teknike te bardhe)

Te dije te riparoje paisje shtepiake
Lavatriqe
Shporete
Frigorifere
Mikrovala
Thithse elektrike
Tharese elektrike
Enelarese
Montim te klimave, etj.

Aftësitë dhe Kualifikimet:

Kandidati kerkohet qe ta kete te perfunduar ndonje KURS per Elektronike , Servisimin e Paisjeve shtepiake. Te kete njohuri shume te mira rregullimit te paisjeve shtepiake (mundesisht te deshmohet gjate intervistes tek ne). Dhe te kete njohuri rreth montimin te Klimave , te ndryshme .

Apliko në faqen zyrtare në facebook ne inbox te faqës , permes e-mail:

- https://www.facebook.com/KosovaElektroteknikServis
- kes_service@yahoo.com

Ose për më shumë informata:
Director: kes_service@yahoo.com / +377 44 123 695

Raporto

Report icon 0178065b5e305511a09c5097349c95290c3389a781530832904743d32b19e424

Shkruani në detaje shqetësimin tuaj.


Keni ndonjë problem rreth kësaj shpallje?