Kosova me veturën e parë elektrike

Video e huazuar nga BONEVET!

Gjatë verës së vitit të kaluar, gjashtë të rinjë të Kosovës, tri vajza dhe tre djem të moshës 15-16 vjeçare nga Gjakova nisën rrugëtimin e tyre me qëllim ndërtimin e një veture elektrike. Me krijimin e kësaj veture, Gjakova dhe Kosova bëhet me një automjet i cili liron zero gazëra që dëmtojnë ambientin, dhe bëhet me disa të rinjë që kanë përfunduar një përvojë edukative të jashtëzakonshme, të mundësuar nga BONEVET, hapësirës krijuese unike në regjion.

Projekti ka gjetur mbështetjen e kompanive të ndryshme, si kompania IPKO e cila gjithmonë e gatshme të përkrahë iniciativat teknologjike e inovative të vendit.

Vetura elektrike u prezantua më 13 korrik 2017

0 Komente

Ndrysho fjalëkalimin

Password c1c080deb443f2949c8d26a914258320a0d5d8d215495b0a334288ca10721db0

Ju lutem, ndërroni fjalëkalimin për të qenë
Busulla juaj më e sigurtë.

Fjalekalimi nuk pershtatet