Bonevet Gjakova- Ndërmarrësi i ri

Dion Doli, një nga të rinjtë që kanë kompletuar trajnimin në CNC Mekanikë në BONEVET ka filluar biznesin e tij të vogël familjar duke prodhuar pjesë të vogla druri për bizneset tjera në Gjakovë.

Ai dhe prindi i tij, Arbeni, shpresojnë që së shpejti do të mund ta transformojnë këtë iniciativë në një biznes më të madh dhe të kenë mundësinë të ofrojnë punësim për të tjerët.

"Video dhe teksti janë të huazara nga BoneVet Gjakova"

0 Komente

Ndrysho fjalëkalimin

Password c1c080deb443f2949c8d26a914258320a0d5d8d215495b0a334288ca10721db0

Ju lutem, ndërroni fjalëkalimin për të qenë
Busulla juaj më e sigurtë.

Fjalekalimi nuk pershtatet